Gurmandia on kokanduskoda, mis on suunatud igale naisele, kes soovib oma oskusi ja teadmisi laiendada – olenemata sellest, kas ta on oma köögis algaja või peakokk.
Gurmandia kokanduskursuste eesmärgiks on jagada enda ja oma pere tervisest hoolivatele toiduhuvilistele naistele ideid ja nippe, kuidas nad saaksid senisest veel paremini ja tervislikumalt oma armsaid lähedasi kostitada. Ja mõnikord lihtsalt ennast või teisi üllatada, näiteks trühvlitega …
Meie kokandustunnid käsitlevad väga erinevaid teemasid: maailma erinevate paikade köögid, tordi tegemine, piduliku menüü koostamine. Kuid seejuures paistab välja ka meie külaliste isikupära ning loomingulisus.
2024
15. mai, Portugal
20. märts, Hispaania
16. oktoober, Itaalia
Juhendab Francesco Sclaffani
- Eelroog: Caprese Tricolore (tomatid mozzarella ja basiilik sinepi vinegretiga)
- Pearoog: kõrvitsa ja kitsejuustu risoto.
- Magustoit: õunastruudel.
Osalustasu 20 €. Vajalik eelregistreerimine: info@ravalakeskus.ee või tel. 64 63 454 kuni üks päev enne ürituse toimumist. Kohtade arv on piiratud, osaleda saab 10 inimest.